zondag 6 november 2011

Persbericht

Na een potsierlijke emailwisseling die meer dan 436 email berichten door de ether deed slingeren is de kogel dan eindelijk door de kerk. De stichting gaat door. Weliswaar in afgeslankte vorm maar toch. Door met de encyclopedie. Bij dezelfde uitgever. Met dezelfde drie letters, te weten A, B en C.
Maar niet op 2 december natuurlijk. Dat is gekkenwerk, en gekkenwerk is natuurlijk niets voor een stichting die de woorden 'hobby' en 'rock' hoog in het vaandel heeft staan.
Tijdens de 'Nacht van de Nap' werd pijnlijk duidelijk dat de stichting aan het zwalken is. Een protocol om tot een besluit te komen ontbreekt ten ene male. Het blijft maar polderen en zwammen en doen tot er een soort van consensus is bereikt waar de meeste leden mee kunnen leven zonder een continue stroom van stoom uit de oren te veroorzaken.
Wie zijn de leden eigenlijk, hoe wordt je eigenlijk lid. Is er een bestuur, wie zitten daar toch in, vanwaar de ledenstop? Het wordt tijd voor schuivende panelen. Heroverwegen van normen en waarden. Lidmaatschap voor vrouwen mogelijk maken? Yoko Ono? Al die onderlinge spanningen, die ongetwijfeld diep in het onderbewuste van sexuele aard zijn, eens ongeremd boven tafel krijgen en botvieren, botvieren, botvieren!
Affijn, we zien wel even hè?

1 opmerking:

  1. Anoniem reageren kan natuurlijk ook altijd! Sinds kort dan...

    BeantwoordenVerwijderen